Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

SKS:n kirjasto poikkeusaikana

SKS:n kirjaston asiakastilat ovat koronatilanteen vuoksi kiinni 31.5.2021 saakka. Kirjasto tarjoaa kirjojen ja lehtien noutopalvelua ja palvelee asiakkaitaan verkossa.

 

Lainat ja palautukset

Lainojen eräpäivät on siirretty automaattisesti 3.3.2021 saakka, mikäli niihin ei ole varauksia. Aineistoa voi palauttaa palautuslaatikkoon, joka sijaitsee SKS:n päärakennuksen Mariankadun puoleisella sivuovella (tästä näet sijainnin Google-kartalla). Palautuslaatikkoon jätetyt teokset käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kirjojen palauttaminen onnistuu toki myös postitse.

 

Noutopalvelu

SKS:n kirjastossa on käytössä kirjojen ja lehtien noutopalvelu. Noutopalvelun hyödyntämiseen tarvitset voimassaolevan Helka-kirjastokortin. Voit ilmoittaa tarvitsemiesi julkaisujen tiedot ja kirjastokorttisi numeron osoitteeseen kirjasto@finlit.fi. Saat sähköpostitse ohjeet lainojen noutoon.

 

Palvelemme verkossa

  • Sähköpostitse kirjasto@finlit.fi
  • Kysy SKS:lta -palvelussa
  • Jos kysymykseen vastaamiseen tarvitaan painettuja aineistoja, vastaukseen voi tulla viivettä.
  • Chatissa arkisin toimistoaikaan. Chat-palvelun kautta voi lähettää myös offline-viestejä. Löydät chatin tämän oppaan ja SKS:n Finnan oikeasta alakulmasta.
  • Puhelimitse 02 0113 1272.
Saavutettavuusseloste